28 Aug

Változik a kutyaiskola kezdésének ideje

Változik a kutyaiskola kezdésének ideje

Ahogy már megszokhattuk, szeptembertől a kutyaiskola délután 14.00-kor kezdődik. Ez az állapot 2012. április 30.-ig így is marad, mivel az ősz és tél beköszöntével korábban kezd sötétedni. Ami jó hír, hogy ezzel együtt lassan kicsit hűlni is fog az idő, így akik eddig azért nem tudtak kijárni, mert kutyájuk nem bírta a nagy meleg, azok most bátran nekiindulhatnak a szombati tréningeknek!

18 Aug

Augusztus 20.

Ezúton szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy augusztus 20.-án, szombaton LESZ kutyaiskola! Mindenkit szeretettel várunk!

09 Aug

Hírlevél

Kedves Tagok és Kutyaiskola látogatók!

Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint iratkozzon fel hírlevelünkre a jobb oldali menüben, vagy küldje el nevét és email címét a sharky@sharkycomputer.hu email címre és mi felvesszük. A hírlevél rendszert azért hoztuk létre, hogy mindenkit egységesen értesíteni tudjunk, ha fontos, többünket érintő hír vagy esemény történik a Meoe vagy a Kutyasuli életében.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján ilyen események lehetnek többek között:

  • A helyi szervezet taggyűlései (évi 1-2 alkalommal)
  • Kutyabemutatók, kutyás rendezvények
  • Kutyaiskolával kapcsolatos információk
  • Közös sütés-főzések :D
  • Rossz idő esetén a kiképzés helyszínét vagy időpontját érintő változások
08 Aug

Megújult a MEOE Gyöngyösi Szervezetének weboldala

Megújult a MEOE Gyöngyösi Szervezetének weboldala

Elkészült új weboldalunk!

A régi MEOE weboldalt sajnos fájó szívvel, érdemei elismerése mellett nyugdíjaznunk kellett. Az új weboldal reményeink szerint funkcionálisabb, a közösségi érdekeket jobban előtrébe helyező oldal lesz.

A MEOE szervezet tagjai, a tenyésztők, kutyabarátok és a kutyaiskola tagjai az oldalon több képet, naprakészebb információkat találhatnak majd a jövőben. A hírlevél rendszer és a főoldali HÍREK menü segítségével a látogatók tájékotatást kaphatnak a kutyaiskolában folyó munkával kapcsolatos esetleges változásokról, idójárás miatt előforduló helyszín vagy időpont változásokról.

123 Következő