18 Feb

Tagsági és kutyaiskolai díjak

Tisztelt MEOE Tagok és Kutyaiskolába járók!

2012.-től a központi szervezet az éves tagdíjat a következők szerint állíptotta meg:

  • Magyarországon állandó bejelentett lakcímmel rendelkezők 9.000.-Ft/év
  • Magyarországon állandó bejelentett lakcímmel nem rendelkezők (többlet költségek miatt) 18.000.-Ft/év

Kérjük a tagságok és a kutyakiképzésben résztvevőket, hogy a tagdíjat Czene Tibornál legyenek szívesek befizetni. Külön felhívjuk azok figyelmét, akik az elmúlt évről vagy évekről tagdíj tartozással rendelkeznek, hogy tartozásukat rendezni szíveskedjenek!

 

A kutyakiképzés/kutyaiskolai foglalkozások díjai 2012.-től:

  • Engedelmes 400.-Ft/alkalom
  • Őrző-védő      800.-Ft/alkalom (az ár engedelmes foglalkozással és a nélkül is ennyibe kerül). 

Felhívjuk továbbá a figyelmet arra, hogy a díjat a foglalkozáson, a helyszínen kell rendezni a kiképzés vezetőjénél, vagy az erre megbízott MEOE tagnál.

 

Javasoljuk mindenkinek, aki kutyáját őrző-védő foglalkozáson szeretné képezteteni, hogy a kutya megfelelő nevelése érdekében vegyen részt az engedelmes foglalkozáson is!

19 Dec

Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Kedves Barátaink!

 Köszönjük mindenkinek a támogatást és a segítséget, melyet a MEOE Önálló Jogú Gyöngyösi Szervezetének nyújtott az idei évben.

Örömmel emlékszünk vissza a 2011.-es év kutyás és közösségi eseményeire,  a rendezvényeken, kutyabemutatókon és a kutyaiskolában közösen eltöltött időre. Kívánjuk, hogy a 2012.-es év is olyan jó és családias hangulatban teljen el, mint amilyen a 2011.-es év volt.

Békés Karáncsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

17 Dec

Kutyaiskola az ünnepek alatt.

Tisztelt Kutyaiskolába járók!

Decemberben karácsony és szilveszter is szombatra esik, a foglalkozásokkal kapcsolatban változások lesznek.

  • December 24. Karácsony - A foglalkozások elmaradnak
  • December 31. Szilveszter - A foglalkozások meg lesznek tartva (megfelelő időjárás esetén) 

Szilveszterkor mindenkit szeretettel várunk egy kis közös évbúcsúztatóra a kutyaiskolában!

19 Nov

2011-es tagdíj pótbefizetés - 2012-es tagdíjak alakulása

2011-es tagdíj pótbefizetés - 2012-es tagdíjak alakulása

Tisztelt MEOE tagot!

Tájékoztatjuk a tagságot, hogy a MEOE Központi Szervezete 2012. január 01.-től az alábbiakban állapította meg az éves tagdíjak összegét:

  • Magyarországon állandó bejelentett lakcímmel rendelkezők 9.000.-Ft/év
  • Magyarországon állandó bejelentett lakcímmel nem rendelkezők (többlet költségek miatt) 18.000.-Ft/év

Az éves tagdíjat továbbra is a helyi szervezetnél lehet befizetni, a tagdíjak egy jelentős része továbbra is a helyi szervezetnél marad, így a MEOE tagdíj befizetésével első sorban a helyi szervezetet támogatják a tagok!

02 Nov

Új képek a galériában

Új képek a galériában

A szokatlanul tavaszias időnek köszönhetően még október végén sem kell gumicsizmás, esőkabátos szerelést öltenünk. Nem csak hideg, sár se nagyon van a pályán. Ez több okból is örvendetes! Ha csak azt nézzük, hogy nem kell kutyát fürdetni szombat délután az már önmagában is isteni ajándék azoknak, akik lakásban tartják kutyáikat. :D Az októberi jó hangulatú közös kutya kiképzésekről készült képek megtekinethetők a galériában.

15 Sep

Rendőrségi kutyás szakmai nap Gyöngyöspatán

Rendőrségi kutyás szakmai nap Gyöngyöspatán

Egy nap híján pontosan egy évvel ezelőtt került először megrendezésre Gyöngyöspatán Heves- és Nógrád Megye Kutyás rendőrei számára szervezett szakmai nap, mely nagy sikert aratva egyfajta rendszert vezetett be a Rendőrség világában. Így az első szakmai nap sikerén felbuzdulva a mai napon második alkalommal került megrendezésre a Rendőrség kutyás Körzeti Megbízottai számára hasznos tréningezési lehetőséget nyújtó rendőrségi szakmai nap.

10 Sep

Nyárbúcsúztató szalonnasütés a kutyasuliban

Nyárbúcsúztató szalonnasütés a kutyasuliban

Az kutyaiskola őszi időszámításának beköszöntével szeptember 10.-én szombaton, a kiképzés után (nagyjából 16.00 órai kezdettel) nyárzáró szalonnasütésre hívjuk minden kedves egyesületi tagunkat, "kutyaiskolás" barátunkat.

Az esemény a korábban megbeszélteknek megfelelően önellátó, mindenki hozzon magával sütni valót :)

Mindenkit szerettel várunk!

28 Aug

Változik a kutyaiskola kezdésének ideje

Változik a kutyaiskola kezdésének ideje

Ahogy már megszokhattuk, szeptembertől a kutyaiskola délután 14.00-kor kezdődik. Ez az állapot 2012. április 30.-ig így is marad, mivel az ősz és tél beköszöntével korábban kezd sötétedni. Ami jó hír, hogy ezzel együtt lassan kicsit hűlni is fog az idő, így akik eddig azért nem tudtak kijárni, mert kutyájuk nem bírta a nagy meleg, azok most bátran nekiindulhatnak a szombati tréningeknek!

18 Aug

Augusztus 20.

Ezúton szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy augusztus 20.-án, szombaton LESZ kutyaiskola! Mindenkit szeretettel várunk!

16 Aug

Frissülő képgalériák

Frissülő képgalériák

Kihasználva az új weboldal nyújtotta lehetőségeket folyamatosan frissítjük a képgalériákat. A mai napon felkerült egy válogatás a kutyaiskolában készült régebbi képekből és két fotó sorozat Elzáról és Lararól.